Ronde houten tafel

Ronde houten tafel

Onze ronde houten tafel wordt geleverd met de dubbele kruispoot, the bridge of de middentriangel. Woodindustries maakt met passie en oud ambacht de ronde tafels met hout speciaal geselecteerd voor u. Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw ronde houten tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze oud gebinten tafels met een jaar lang garantie op alle productiefouten. Wij kunnen dit doen omdat wij vanaf de bron met het blad en hout bezig zijn. Elke gewenste maat is leverbaar.

Wij zijn niet alleen specialist in het maken van de oud gebinten tafels maar ook in het ontwerpen en maken van de onderstellen. Wij zijn flexibel in de productie van de tafelpoten en ook deze tafelpoten maken wij voor u op maat en kleur.  Kortom bent u op zoek naar een mooi rond tafelblad dan bent u bij ons aan het juiste adres . Wij maken tafelbladen tot 3 meter doorsnede.

Eettafel op maat – Ronde houten tafel

Deze robuuste ronde eettafel van oud gebinten hout geeft een mooi contrast in elke woonkamer of kantoor. Onze meubelmakers maken deze tafel met zorg in eigen werkplaats. Door gebruik van oud gebinten hout, heeft deze tafel een uniek karakter. Met liefde wordt uw robuuste ronde eettafel netjes afgewerkt. Wij leveren al onze tafels met een jaar lang garantie op alle productiefouten. Wij kunnen dit doen omdat wij vanaf de bron met het blad en hout bezig zijn. Elke gewenste maat is leverbaar. Staat uw gewenste maat er niet tussen? Neem dan even contact met ons op. Wij leveren de tafels met circa 4 weken. In overleg kan dat sneller.

Maatwerk bij Woodindustries

Wij maken 100% maatwerk in eigen werkplaats door onze meubelmakers met liefde voor het vak. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren 0nze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Onderstellen voor de Robuuste ronde eettafel

Wilt u een andere metalen of houten onderstel onder dit stoere blad? Kijk dan hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. De keuze is bij ons oneindig omdat we alles zelf in eigen werkplaats maken. Onze meubelmakers en metaalbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor meer beleving kunt u altijd langskomen in een van onze showrooms. Wij hebben een showroom in Woerdense Verlaat en in Groot-Ammers, dus altijd wel 1 in de buurt voor het uitzoeken van uw op maat gemaakte tafel.

Een greep uit onze collectie tafelpoten

Op al onze producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 

 

Kies de diameter van uw ronde tafel

Diameter 100 cm, Diameter 110 cm, Diameter 120 cm, Diameter 130 cm, Diameter 140 cm, Diameter 150 cm, Diameter 160 cm, Diameter 170 cm, Diameter 180 cm, Diameter 190 cm, Diameter 200 cm, Diameter 210 cm, Diameter 220 cm, Diameter 230 cm, Diameter 240 cm, Diameter 250 cm, Diameter 260 cm, Diameter 270 cm, Diameter 280 cm, Diameter 290 cm, Diameter 300 cm

Kies uw onderstel

Dubbele kruispoot, Midden triangel, The bridge

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Oud gebinten hout
Stalen middenpoot
Hoge kwaliteit
Snelle levering, service en garantie
Showroom 3000 m² 4 verdiepingen
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

 

Stel zelf samen:

SKU WI-020-4197 Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting