Suar salontafel met Midtower

suar salontafel met Midtower

Suar salontafel met Midtower

Suar salontafel met Midtower. De ronde boomstamtafels van Woodindustries hebben een zeer mooie en natuurlijke uitstraling. U kunt deze gebruiken als salontafel, bijzettafel of nachtkastje. Deze ronde boomstamtafel is mooi van tekening en ieder blad is uniek. Dit ronde blad gemaakt van suarhout heeft een doorsnede van circa 60 tot 100 cm en is circa 6 cm dik. Wij werken het blad af met een afwerking naar keuze die het blad beschermt tegen invloeden van buitenaf. Dit blad word geleverd met een stalen onderstel. De onderstellen zijn standaard 39 hoog, met de 6 cm van het blad word de totaalhoogte 45 cm. We kunnen het onderstel echter in elke maat maken en ook een eigen ontwerp is mogelijk.

Meer tafels zoals: Suar salontafel met Midtower

Boomstamtafels zijn ook veelzijdig en passen in verschillende interieurs. Ze kunnen worden gebruikt als eettafel, salontafel, bureau of als decoratief stuk. Het hout kan worden afgewerkt met een lak, olie of was om het hout te beschermen en te laten glanzen. Het is ook mogelijk om verschillende poten te kiezen om de tafel een andere uitstraling te geven.

In verschillende doorsnede maten te bestellen. Kom langs en kies uw eigen blad!

Tafelmaten

100cm, 60cm, 70cm, 80cm, 90cm

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Suar boomstamtafel
✅ Afgewerkt in de vernis
✅ Metalen onderstel
✅ Totale hoogte circa 45 cm 
✅ Gratis geleverd + montage in de Benelux
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 

 

 

Stel zelf samen:

SKU Suar salontafel met Midtower Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat