Houtstrips History Antartic

Houtstrips History Antartic

Houtstrips History Antartic

NIEUW houtstrips – onze teakwall wandbekleding History Antartic – heeft een mooie, strakke en robuuste uitstraling. De houten latten die verwerkt zijn op deze wandpanelen zijn net even anders! Mooie stukken teakhout afgewisseld met de normale houten latten die net iets minder grof zijn dan de History XL. Deze vorm van wandbekleding geven uw interieur een robuuste uitstraling. Door het gebruik van de witte kleur kan deze houtstrip heel goed gebruikt worden in een strak interieur, door het gebruik van hout krijgt uw strakke interieur net even dat warme effect. De latten zijn 2,5 cm breed en er zitten 6 rijen op één paneel. Een paneel is 80 cm lang en 16 hoog, de diepte is circa 2,5 cm.

De wandbekleding History Antartic kost 99.95 per doos. In een doos zit 0.9 vierkante meter. Wij geven het advies altijd 10% meer te bestellen vanwege zaagverlies en inhoud doos. Vandaag besteld is binnen 5 dagen in huis. Vraag naar de exacte levertijd! Neem in kijkje in onze houtstrips shop.
Wij verzenden gratis. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de panelen goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ Teak hout gecombineerd met ander hout
✅ Strak en robuust
✅ Snelle levering, service en garantie
✅ Gratis bezorgen
✅ Unieke meubelzaak 
✅ 4 verdiepingen 3000 m²

 99,95 incl. BTW

SKU WI-020-0028 Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting