Houtstrips Barnwood Vintage Grey

Houtstrips Barnwood Vintage Grey

Houtstrips Barnwood Vintage Grey 

Houtstrips Barnwood Vintage Grey zijn hergebruikte houten planken die in maat verschillen waardoor u een speels effect krijgt op uw wand. Met deze planken kunt u uw wanden, plafonds, deuren, keukenkasten, kasten etc. beplakken. In de horeca kunt u denken aan het beplakken van een wand, plafond, afwerking bar of tussenwanden. Ook in hotels kan het extra sfeer geven aan een interieur. Deze planken zijn toepasbaar in de badkamer – niet in de natte cel.
De Barnwood planken zijn van verschillende soorten duurzaam hergebruikt hout en in verschillende kleurnuances te verkrijgen. Zit uw kleur er niet bij neem dan contact met ons op!

De Houtstrips Barnwood Vintage Grey planken hebben een stoer en verweerd uiterlijk waardoor uw ruimte een bijzondere uitstraling krijgt. Ieder paneel is uniek! Planken zijn circa 50 en 100 cm lang en breedtes variëren tussen de circa 9 en de 12 cm.

Deze wandpanelen zijn 59,95 per m2. Dit is inclusief BTW en verzenden. Let op: terugsturen is voor eigen rekening. Neem gerust een kijkje in onze houtstrips shop.

Bevestigen

Om deze planken goed te monteren adviseren wij het gebruik van constructiekit. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. Voor de mee bestelde en betaalde tubes rekenen wij geen verzendkosten.

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ Hergebruikte houten planken
✅ Verschillende kleurnuances
✅ Hoge kwaliteit
✅ Scherpe prijzen
✅ Unieke showroom 4 verdiepingen
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 59,95 incl. BTW

SKU WI-020-0038 Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat