De Tower set

De Tower set

De Tower set

De Tower set een door ons zelf ontworpen onderstel, dit onderstel is gemaakt van bint staal. Deze poot is door zijn stoere uiterlijk uitermate geschikt onder onze industriële tafels. De poot op de foto is onbehandeld. Tijdens het ontwerp van de poot kijken wij niet alleen maar naar het ontwerp maar ook naar de gebruiksvriendelijkheid en praktische inzetbaarheid voor bij u thuis of op kantoor.  De ijzeren poot past perfect onder een van onze prachtige industriële tafels. Ook onder een boomstamtafel is dit onderstel een eye-catcher zonder heel opvallend te zijn. Door zijn vorm kan deze ijzeren poot zowel onder een rechthoekige als een ovale tafel.  Wij maken onze onderstellen zelf en houden daarmee rekening mee met gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat we regelmatig nieuwe onderstellen aan onze klanten kunnen aanbieden. 

Maatvoering

De Tower set wordt gemaakt van een stalen bint breedte 10 cm en dikte 4 cm. De standaard u poot is 71 cm hoog en 80 cm breed aan de onderkant. In de bevestigingsplaat zitten meerdere gaten om zo het blad te bevestigen. 

Afwerking:

Het onderstel op de eerste foto is de kleur van staal. Wij kunnen het onderstel zwart of wit voor u maken. Wij leveren dit stalen onderstel ook in andere RAL- kleuren. U kunt de keuze zwart maken en dan de RAL-kleur kenbaar maken in het opmerkingenveld bij afsluiten van de bestelling.

Welke onderstellen hebben wij nog meer:

Naast de Tower set zijn er nog andere onderstellen verkrijgbaar. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen onderstellen. Prijzen zijn inclusief BTW.  De poten kunnen in iedere gewenste kleur.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden! Is de Tower set niet de keuze die u zoekt klik dan hier tafelpoten.  U kunt kiezen uit; de triangel, haakse triangel, de tower en de Riek. In koker 80×80 , N-poot, en de  Square . Voor de bridge en de spinpoot vragen wij een meerprijs.

Volg ons op de socials

De Tower
✅ Onze onderstellen zijn 71 cm hoog 
✅ Prijs per set
✅ Gratis geleverd in Nederland en België
✅ Unieke meubelzaak
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

Stel zelf samen:

SKU WI-020-0712 Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!