Houtstrips Rainforest Black

Houtstrips Rainforest Black

Houtstrips Rainforest Black

Houtstrips Rainforest Black zijn een must have voor elk classy interieur. De bijzonder combinatie van zwart hout geeft een contrasterend effect wat heel goed past bij een strak en hip ingerichte woonruimte. Deze wandstrip past ook goed in een winkel, kantoor interieur, restaurant of hotel. Dit geldt overigens voor al onze houtstrips. De gebruiksmogelijkheden zijn eindeloos, de enige ruimte waar ze niet gebruikt kunnen worden is de natte cel van de badkamer. Voor de rest is alles mogelijk. Graag adviseren wij u daarin. Wie durft de Rainforest Black te gebruiken? Deze vorm van wandbekleding geven uw interieur een robuuste uitstraling. De wandpanelen hebben een afmeting van 80×16 cm zijn maximaal 2,5 cm diep en hebben 6 latten op een rij van 2,5 breed.

Wij kunnen desgewenst de houtstrips voor u plaatsen, vraag via email naar de tarieven voor het plaatsen van deze wandbekleding! Indien u zelf de wandbekleding wilt aanbrengen, krijgt u van ons een uitgebreide gebruiksaanwijzing – u kunt de wandpanelen verwerken in wildverband op de muur zodat er een mooie schakering van hout en kleur ontstaat.

De Houtstrips Rainforest Black kost 99.95 per doos. In een doos zit 0.9 vierkante meter. Wij geven het advies altijd 10% meer te bestellen vanwege zaagverlies en inhoud doos. Vandaag besteld is binnen 5 dagen in huis. Vraag naar de exacte levertijd!   Prijzen zijn inclusief BTW.  Wij verzenden gratis. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de panelen goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ 80 x 16 cm
✅ 2,5 cm diep
✅ Snelle levering
✅ Service & garantie
✅ Unieke meubelzaak
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 99,95 incl. BTW

SKU Houtstrips Rainforest Black Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat