Houtstrips Utopia Grey

Houtstrips Utopia Grey

Houtstrips Utopia Grey

Haal met deze teakwall houtstrips Utopia Grey warmte en sfeer in uw woon- of vergaderruimte. Door de grijze kleuring kunt u een mooi en robuust contrast kweken met de rest van uw interieur. De Utopia Grey wandpanelen komen zowel in een strak als landelijk interieur tot hun recht. De lengte, dikte en kleur geven een speels effect aan uw wand. Deze stoere en exclusieve wandbekleding zullen rust in uw ruimte brengen. Maatvoering is ca. 80×16 cm en maximaal dikte 2,5 cm.

De Houtstrips Utopia Grey kost 89.95 per doos. In een doos zit  0.9 vierkante meter. Wij geven het advies altijd 10% meer te bestellen vanwege zaagverlies en inhoud doos. Vandaag besteld is binnen 5 dagen in huis. Vraag naar de exacte levertijd!  Wij verzenden gratis.  Neem een kijkje in onze houtstrips shop. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de panelen goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ Utopia Grey
✅ Robuust
✅ Gratis bezorgen
✅ Hoge kwaliteit
✅ Showroom 3000 m²
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 89,95 incl. BTW

SKU WI-020-0027 Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat