Ronde zwarte houten tafel

Ronde zwarte houten tafel

Onze ronde zwarte houten tafel wordt geleverd met de dubbele kruispoot, the bridge of de middentriangel. Woodindustries maakt met passie en oud ambacht de ronde tafels met hout speciaal geselecteerd voor u. Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw ronde houten tafel afgewerkt in een mooie zwart matte lak en ter bescherming een laag ultramatte vernis. Wij leveren al onze oud gebinten tafels met een jaar lang garantie op alle productiefouten. Wij kunnen dit doen omdat wij vanaf de bron met het blad en hout bezig zijn. Elke gewenste maat is leverbaar.

Wij zijn niet alleen specialist in het maken van de oud gebinten tafels maar ook in het ontwerpen en maken van de onderstellen. Wij zijn flexibel in de productie van de tafelpoten en ook deze tafelpoten maken wij voor u op maat en kleur.  Kortom bent u op zoek naar een mooi rond tafelblad dan bent u bij ons aan het juiste adres . Wij maken tafelbladen tot 3 meter doorsnede. U kunt kiezen uit ons onderstel The Bridge en een dubbele kruispoot.

Een greep uit onze collectie tafelpoten

 Voor vragen kunt u ons altijd mailen op woodindustries@hotmail.com.

Wij leveren onze tafels door heel Nederland en België.

 

Kies de diameter van uw ronde tafel

Diameter 100 cm, Diameter 110 cm, Diameter 120 cm, Diameter 130 cm, Diameter 140 cm, Diameter 150 cm, Diameter 160 cm, Diameter 170 cm, Diameter 180 cm, Diameter 190 cm, Diameter 200 cm, Diameter 210 cm, Diameter 220 cm, Diameter 230 cm, Diameter 240 cm, Diameter 250 cm, Diameter 260 cm, Diameter 270 cm, Diameter 280 cm, Diameter 290 cm, Diameter 300 cm

Kies uw onderstel

Dubbele kruispoot, Midden triangel, The bridge

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Stalen middenpoot
✅ Totale hoogte 76 cm
Eigen fabricage
✅ Hoge kwaliteit scherpe prijzen
✅ Unieke showroom 3000 m² 
5 minuten van de A2 afslag Breukelen
Prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU WI-020-4197-1 Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!