Suar salontafel apart kasteelpoot

Suar salontafel apart kasteelpoot

Suar salontafel apart kasteelpoot

Suar salontafel apart kasteelpoot. De boomstamtafels van Woodindustries hebben een zeer mooie en natuurlijke uitstraling. U kunt deze gebruiken als salontafel en zal mooi in uw woonkamer staan. Deze suar salontafel is mooi van tekening en ieder blad is uniek. Dit blad is gemaakt van suarhout en is circa 6 cm dik. Wij werken het blad af met een afwerking naar keuze die het blad beschermt tegen invloeden van buitenaf. Dit blad wordt geleverd met een stalen onderstel. Ook andere onderstellen zijn mogelijk. De onderstellen zijn standaard 39 cm hoog, met de 6 cm van het blad word de totaalhoogte 45 cm. We kunnen het onderstel echter in elke maat maken en ook een eigen ontwerp is mogelijk.

In verschillende doorsnede maten te bestellen. Kom langs en kies uw eigen blad!

Ook bij de Suar salontafel apart kasteelpoot heeft het blad een zeer mooie en natuurlijke uitstraling.

Een salontafel op maat bij Woodindustries. Onze salontafels, net als alle andere tafels, worden bij onze in eigen werkplaats gemaakt. Wij maken de tafels op maat waardoor nagenoeg alles mogelijk is. Of u nu een rechthoekige salontafel, een ronde salontafel of een ovale salontafel zoekt. Ook de onderstellen maken wij op maat. Omdat wij maatwerk leveren zijn al onze salontafels uniek.

Tafelmaten

100cm, 120cm, 130cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Volg ons op de socials

✅ Suar boomstamtafel
✅ Vernis afgewerkt
✅ Metalen onderstel
✅ Totale hoogte circa 45 cm
✅ Gratis geleverd + montage in de Benelux
✅Showroom 3000 m² 4 etages
Onze prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Suar salontafel apart kasteelpoot Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat