Wandbekleding – oude scheepsluiken

Wandbekleding - oude scheepsluiken

Wandbekleding – oude scheepsluiken – Oude scheepsluiken circa 100 jaar oud

Wandbekleding – oude scheepsluiken zijn hergebruikte houten planken die een prachtige geleefde uitstraling hebben. Dit is een unieke partij waarvan we circa 50 m2 op voorraad hebben. De stukken zijn ongeveer 275x60x3 cm groot. De planken kosten 99,- euro per m2. Met deze wandpanelen kunt u uw wanden, plafonds, deuren, keukenkasten, kasten etc. beplakken. In de horeca kunt u denken aan het beplakken van een wand, plafond, afwerking bar of tussenwanden. Ook in hotels kan het extra sfeer geven aan een interieur. Deze wandpanelen zijn toepasbaar in de badkamer – niet in de natte cel.

De wandbekleding – oude scheepsluiken heeft door zijn robuuste en stoere uiterlijk een prachtige industriële uitstraling. Iedere plank is uniek! Neem een kijkje in onze houtstripshop.

Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om deze planken goed te monteren adviseren wij het gebruik van Constructie kit. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

 

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ Oude scheepsluiken
✅ Geschikt voor in de horeca
✅ Snelle levering en service
✅ Hoge kwaliteit
✅ 3000 m² showroom 4 
verdiepingen
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 

 99,00 incl. BTW

SKU Wandbekleding - oude scheepsluiken Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!