de Towerbridge

De towerbridge

De Towerbridge

Een nieuw uniek onderstel is ‘De Towerbridge’. Ook dit onderstel is gemaakt van staal. Deze poot is door zijn stoere uiterlijk uitermate geschikt onder onze industriële tafels. Door zijn vorm kan deze poot zowel onder een rechthoekige als een ovale tafel. De poot op de foto is onbehandeld, maar kan in elke gewenste kleur gemaakt worden. Wij maken onze onderstellen zelf en houden daarmee rekening mee met gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat we regelmatig nieuwe onderstellen aan onze klanten kunnen aanbieden. Wij van Woodindustries kijken niet alleen naar het ontwerp van de tafelpoot maar ook naar de praktische inzetbaarheid voor bij u thuis of op kantoor.

Maatvoering van de Towerbridge

Dit onderstel wordt gemaakt van een stalen koker 8×8 cm. De standaard Towerbridge is in het midden 60 cm breed en er zijn 2 steunpunten van koker 8×8 cm aan de kopse kanten.

Kleuring

Wij leveren dit stalen onderstel in het naturel, zwart of wit en de spinpoot kan ook in andere RAL- kleuren behandeld worden. U kunt dit kenbaar maken door RAL-kleur uit te kiezen en in het opmerkingenveld bij afsluiten van de bestelling  vermelden om welke RAL-kleur het gaat

Welke onderstellen hebben wij nog meer:

Naast de Towerbridge hebben wij nog vele onderstellen te verkrijgen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen onderstellen. Prijzen zijn inclusief BTW. De poten kunnen in iedere gewenste kleur.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden! U kunt kiezen uit de volgende tafelpoten. De triangel, haakse triangel, the tower en de Riek. In koker 80×80 , N-poot, en de  Square . Voor The bridge en de spinpoot vragen wij een meerprijs

Kies uw onderstel hoogte

69 cm, 70 cm, 71 cm, 72 cm, 73 cm

Kies uw afwerking onderstel

RAL kleur, Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Uniek onderstel
✅ In elke RAL-kleur
✅ Hoogte 71 cm
✅ Op maat mogelijk
✅ Gratis geleverd in Nederland en België
✅ Originele showroom

Stel zelf samen:

SKU De Towerbridge Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!