De U-poot set

De U poot set

De U-poot set

Een van onze meest verkochte onderstellen is de stalen U-poot. Deze unieke metalen poot, gemaakt van kokerstaal 8×8 cm, is door zijn strakke vorm een stoere toevoeging aan uw tafel. Wij hebben dit onderstel al lang in ons assortiment omdat het door onze klanten gevraagd wordt. Tijdens het ontwerp van de poot kijken wij niet alleen maar naar het ontwerp maar ook naar de gebruiksvriendelijkheid en praktische inzetbaarheid voor bij u thuis of op kantoor.  De ijzeren poot past perfect onder een van onze prachtige industriële tafels. Ook onder een boomstamtafel is dit onderstel een eye-catcher die opvallend aanwezig is. Door zijn vorm kan deze ijzeren poot goed onder een rechthoekige tafel.  Wij maken onze onderstellen zelf en houden daarmee rekening mee met gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat we regelmatig nieuwe onderstellen aan onze klanten kunnen aanbieden. 

Maatvoering U-poot set

De U-poot set wordt gemaakt van een stalen koker van 8×8 cm. De standaard poot is 71 hoog en 80 breed aan de onderkant. In de bevestigingsplaat zitten meerdere gaten om zo het blad te bevestigen. U kunt  keuzes maken uit diverse hoogtes. Indien u een andere maatvoering wenst die er niet bij staat, neem dan contact op via de mail en vraag naar de mogelijkheden. Met dit onderstel is het NIET altijd mogelijk om nog een stoel aan de kopse kant van de tafel bij te schuiven.

Afwerking:

Het onderstel op de eerste foto is de kleur van staal. Wij kunnen het onderstel zwart of wit voor u maken. Wij leveren dit stalen onderstel ook in andere RAL- kleuren. U kunt de keuze maken en de RAL-kleur kenbaar maken in het opmerkingenveld bij afsluiten van de bestelling.

Naast de U-poot set zijn er nog andere onderstellen verkrijgbaar. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen onderstellen. Prijzen zijn inclusief genoemde onderstellen naar keuze die u kunt aangeven in het info-veld. De poten kunnen in iedere gewenste kleur.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden!

Kies uw onderstel hoogte

69 cm, 70 cm, 71 cm, 72 cm, 73 cm

Kies uw afwerking onderstel

RAL kleur, Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Stalen koker 8×8 cm
✅ Onze onderstellen zijn circa 71 cm hoog 
✅ Op maat mogelijk
✅ In RAL-kleur naar wens
✅ Gratis geleverd in Nederland en België
✅ Showroom 3000 m² Woerdense Verlaat

Stel zelf samen:

SKU U-poot set Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat