Houtstrips Industrial Sun

Houtstrips Industrial Sun

Houtstrips Industrial Sun

De houtstrips Industrial Sun is nieuw in ons assortiment. De teakhouten wandpanelen met een geel accent geven een warm effect aan uw interieur.

De houtstrips Industrial  is een robuuste teakhouten wandbekleding met gele accenten die in vrijwel elk interieur een bijzondere uitstraling geeft. De teaklatten met een gele waas geven op uw wand  een mooi zonnig effect. Ook deze teakhouten wandbekleding geeft een mooie dieptewerking op uw wand. Deze wandbekleding wordt geleverd op panelen van circa 80×16 cm en zijn maximaal 2.5 cm diep. De latten zijn 2,5 cm breed en er zitten 6 rijen op één paneel. Door de rustige uitstraling goed te gebruiken in de slaapkamer, kantoor, yogaruimte, badkamer en hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Als verticale of horizontale strook verwerken op de wand of juist één wand bekleden – beide varianten geven sfeer en een mooie uitstraling.

De Houtstrips Industrial Sun kosten 99.95 per doos inclusief BTW en in een doos zit ca. 0,90 m2. Wij geven het advies altijd 10% meer te bestellen vanwege zaagverlies en inhoud doos. Vandaag besteld is binnen 5 dagen in huis, u kunt via de mail vragen naar de exacte levertijd! Wij verzenden gratis.  Neem gerust een kijkje in onze houtstrips shop. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de panelen goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ Robuust teakhout
✅ Gele accenten 
✅ Snelle levering
✅ Hoge kwaliteit
✅ Unieke showroom 3000 m²
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 

 99,95 incl. BTW

Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting