Mozaïek wandtegel wit

Mozaïek wandtegel wit

Nieuw in ons assortiment – de mozaïek wandtegel wit. Een leuk industrieel vintage mozaïek tegel voor slechts 0,75 cent per tegel.

Nu voor 17,50 per m2 – de prijs voor de winkelverkoop was 49.50 per m2 nu dus met korting. De kleur van de wandtegel is oud wit, een mooi tegeltje om zelf te verwerken en te voegen. Deze wandtegel kan in elke badkamer met een industriële vintage stijl maar ook in de moderne badkamer met een donkere of een lichte voeg. Heel mooi mozaïek tegeltje die makkelijk te verwerken is.

De afmeting is 20×20 cm.

We hebben een mooie partij op de kop kunnen tikken! Op = op, dus sla uw slag.

Deze wandtegel kan vanaf 10 m2 voor 25 euro bezorgd worden. Bij minder dan 10 m2 kan de bestelling opgehaald worden in onze showrooms in Cuijk of Groot-Ammers.

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

Mozaïek wandtegel wit

Nieuw in ons assortiment – de mozaiek wandtegel wit. Een leuk industrieel vintage mozaïek tegel voor slechts 0,75 cent per tegel. De afmeting is 20×20 cm.
We hebben een mooie partij op de kop kunnen tikken! Op = op, dus sla uw slag met deze mooie robuuste industriële wandtegel.

Kom langs in onze showrooms in Cuijk of Groot-Ammers.

Stel zelf samen:

SKU WI-020-1587 Categorie Tags , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting