The Bridge onderstel salontafel

The bridge onderstel salontafel

The Bridge onderstel salontafel

Een nieuw uniek onderstel is The Bridge onderstel salontafel. Ook dit onderstel is gemaakt van staal. Deze poot is door zijn stoere uiterlijk uitermate geschikt onder onze industriële tafels. De poot op de foto is onbehandeld, maar kan in elke gewenste kleur gemaakt worden. Onze onderstellen voor de salontafel zijn standaard 39 hoog. Met een blad van circa 5 cm word de totaalhoogte dan 44.

Een salontafel op maat bij Woodindustries. Onze salontafels, net als alle andere tafels, worden bij onze in eigen werkplaats gemaakt. Wij maken de tafels op maat waardoor nagenoeg alles mogelijk is. Of u nu een rechthoekige salontafel, een ronde salontafel of een ovale salontafel zoekt. Ook de onderstellen maken wij op maat. Omdat wij maatwerk leveren zijn al onze salontafels uniek.

Bladen voor op The Bridge onderstel salontafel

Boomstamtafels zijn ook veelzijdig en passen in verschillende interieurs. Ze kunnen worden gebruikt als eettafel, salontafel, bureau of als decoratief stuk. Het hout kan worden afgewerkt met een lak, olie of was om het hout te beschermen en te laten glanzen. Het is ook mogelijk om verschillende poten te kiezen om de tafel een andere uitstraling te geven.

In verschillende doorsnede maten te bestellen. Kom langs en kies uw eigen blad!

Volg ons op de socials

✅ Metalen onderstel voor salontafel

✅ Netjes afgewerkt

✅ Onze onderstellen zijn c.a 39 cm hoog 

✅ Op maat mogelijk

✅ Gratis geleverd in Nederland en België

Stel zelf samen:

SKU The Bridge onderstel salontafel Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat